«Αγαπώ τον Ολυμπιακό…»

Sharing is caring!Τοποθέτηση… λατρείας για τον Ολυμπιακό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει για το ενδιαφέρον που φημολογήθηκε ότι υπήρξε προ μηνών από αραβική ομάδα για τις υπηρεσίες του και δήλωσε… πιστός στον Θρύλο:
«Θέλω να μιλάω για το παρόν. Αυτό έχει σημασία και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά. Βλέπουμε το τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν οικογένειά μου, τον αγαπώ» είπε και συνέχισε:
«Έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα και πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε ένα σύνολο με παρόν και μέλλον. Ένα σύνολο με πολλούς νέους παίκτες σε αρκετές θέσεις, αλλά και παίκτες με εμπειρία. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καλύτερο δυνατό».
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που θα υπάρχει για τον τίτλο, με δεδομένο ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Θα το δούμε. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι.
Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους, αλλά κι εμείς θα έχουμε άλλα θετικά στοιχεία από την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί με αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου».Πηγή

قالب وردپرس