Αντιπρόεδρος Νέας Σαλαμίνας: Μόνο τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του Κωστή

Sharing is caring!

Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104 πως απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους Ερυθρόλευκους.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή. Θα συζητήσουμε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) με την πλευρά του Ολυμπιακού για να διευθετήσουμε και τις τελικές επαφές. Είναι ταπεινός, δουλευταράς & το μέλλον του ανήκει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός μέσος είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων, ωστόσο η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κωστή θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου ενώ σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα ο Ολυμπιακός θα δώσει 500.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%.
The post Αντιπρόεδρος Νέας Σαλαμίνας: Μόνο τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του Κωστή appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس