Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός Β’: Η ΕΟΚ βάζει «μπουρλότο» με αίτημα για την παρουσία κόσμου!

Sharing is caring!

Ο τοπικός Απόλλων και η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού διεκδικούν απόψε (17:00) στην Πάτρα την απευθείας άνοδο στην Basket League και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν η ΕΟΚ αποφάσισε να ζητήσει την αλλαγή των πρωτοκόλλων υγείας, μέσω σχετικού αιτήματος στην Πολιτεία, με σκοπό να βρεθούν περισσότερα άτομα στο γήπεδο της Αχαϊκής πόλης.
Λίγες μόλις ώρες πριν το τζάμπολ στην Πάτρα, η ΕΟΚ κάνει τα πάντα για να «διαλύσει» ακόμη μία γιορτή του μπάσκετ, στην οποία μετέχει ο Ολυμπιακός Β’.
Συγκεκριμένα η ομοσπονδία αιτήθηκε στην Πολιτεία, ενόψει του σημερινού «τελικού», να αλλάξουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού που ίσχυαν για όλη τη χρονιά, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι των γηπεδούχων.
Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Α2 ίσχυε ο κανόνας για συγκεκριμένο όριο θεατών στις κερκίδες, κάτι που μέχρι σήμερα ουδέποτε άλλαξε.
Μένει να δούμε αν θα ισχύσει σε περίπου 3 ώρες από τώρα…

The post Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός Β’: Η ΕΟΚ βάζει «μπουρλότο» με αίτημα για την παρουσία κόσμου! appeared first on FWS Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس