Βλάχος: Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας

Sharing is caring!

Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος στη Βαρκελώνη και διατήρησε το αήττητο του μετά το 11-11 κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο να μένει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.
«Ήταν ένα δυνατο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο κορυφαίες ομάδες, όπως γίνεται πάντα στην έδρα της Μπαρτσελονέτα. Πρέπει να είσαι ικανοποιημένος, αν δεν χάσεις μέσα σε αυτή την έδρα και είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του αγώνα η Μπαρτσελονέτα είχε προβάδισμα με δυο και τρία γκολ, αλλά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και τελικά δεν χάσαμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποια σημεία της απόδοσης μας, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας, που πήραμε στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Γούνας, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας, είναι θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και στην συνέχεια του ομίλου μπορεί να φανεί πολύ σημαντικός. Είχαμε μια καλή απόδοση και στο τέλος γυρίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην έδρα μας κόντρα στην Γιούγκ».
The post Βλάχος: Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس