Είναι θέμα του Ποντένσε…

Sharing is caring!Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ίσως ο ποιοτικότερος ντριπλαδόρος του πρωταθλήματος καθώς με τις επινοήσεις του και ειδικά με την κλάση του στο ένας με έναν, προσφέρει ανισορροπίες στην αντίπαλη άμυνα και διαδρόμους για την εστία στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.
Δυστυχώς όμως δεν είναι “πλήρες” το “πακέτο” που προσφέρει ο Πορτογάλος ο οποίος δεν σκοράρει ούτε με… αίτηση και αυτό τείνει πλέον να γίνει μεγάλο πρόβλημα για τον Θρύλο καθώς χάνονται βαθμοί και νίκες από την ανικανότητα του κοντόσωμου ακραίου στο σκοράρισμα.
Δεν είναι ο ρόλος του να βάζει 20 γκολ αν και οι ακραίοι επιθετικοί (σ.σ. θυμηθείτε Γκαλέτι, Τζόλε, Κάμπελ κ.λ.π.) έχουν πλέον ένα μεγάλο αριθμό τερμάτων μέσα σε μια σεζόν, όμως ο 24χρονος είναι πάρα μα πάρα πολύ αδύναμος στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόλις 1 γκολ σε 20 τελικές, νούμερα που ξεκάθαρα δείχνουν και το μέγεθος του προβλήματος το οποίο πρέπει να δουλέψει για να το λύσει γιατί και η ομάδα χάνει πολύτιμους βαθμούς και ο ίδιος έχει ένα τρομακτικά μεγάλο “κουσούρι” στο παιχνίδι του.
Συνολικά στη σχεδόν μιάμιση σεζόν που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, έχει στο πρωτάθλημα σε 39 αγώνες (σ.σ. 3.364′ λεπτά) μόλις 6 τέρματα σε 69 τελικές (σ.σ. τα μισά και παραπάνω κατόπιν σπόντας σε αντίπαλο με τη μπάλα να αλλάζει πορεία), με 10 ασίστ, 301 σωστές πάσες και 257 λάθη. Και δεν κάνει “σκοτωμένα” σουτ εκτός περιοχής, αλλά σχεδόν όλες του οι προσπάθειες είναι φάτσα με το τέρμα εντός περιοχής συνήθως από τα πλάγια.
Το γνωρίζει και ο ίδιος, το ξέρει και ο Πέδρο Μαρτίνς και άπαντες ότι οφείλει να το δουλέψει περισσότερο και να βρει τον τρόπο να είναι πιο εύστοχος και με καλύτερη τεχνική στο σουτ, καθώς τα κάνει όλα τέλεια εκτός από το να συνδέεται με τα δίχτυα.Πηγή

قالب وردپرس