Μασούρας: Για αυτήν την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο

Sharing is caring!

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού (21/7, 1-0) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν, τονίζοντας πως αυτές οι δυσκολίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μέχρι και αξεπέραστες, αλλά όχι για τον Ολυμπιακό!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στο MEGA:
Για τη νίκη επί της Νέφτσι Μπακού με 1-0: «Το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη στο τέλος. Ήταν πολλές οι δυσκολίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν αξεπέραστες. Για αυτήν την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Όταν είμαστε μία γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όσες απουσίες και να έχουμε. Είναι κάποιες στιγμές που δεν σκέφτεσαι το προσωπικό σου όφελος».
Για τις τρεις θέσεις που άλλαξε μέσα στο παιχνίδι: «Μπορεί να παίξεις και σε θέση που δεν έχεις ξαναπαίξει. Πρέπει να ακολουθήσεις το πλάνο. Είχαν υπερφορτώσει οι αντίπαλοι τον άξονα και έπρεπε να καλύψουμε εκεί τις γραμμές».
Για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων: «Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ενθαρρυντικό με τόσες αλλαγές και νέα παιδιά, το ότι ανταποκριθήκαμε σωστά τακτικά. Είχαμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο δεύτερο ματς. Φυσιολογικά θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

The post Μασούρας: Για αυτήν την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο appeared first on FWS Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس