Νάτσος: Το ματς με τον Ολυμπιακό εμείς θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο

Sharing is caring!

Για το δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (24/1, 15:00) μίλησε ο αμυντικός μέσος του Ατρομήτου, Σπύρος Νάτσος, τονίζοντας ότι η ομάδα του Περιστερίου θα είναι εκείνη που θα κάνει εύκολο ή δύσκολο τον αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Τι δυσκολίες κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αρχικά πιστεύουμε ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο. Να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και που μπορούμε να χτυπήσουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Αν είναι δύσκολο ο Ατρόμητος να πάρει βαθμό ή την νίκη: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, επειδή παίζουμε με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι έχει διαφορά δυσκολίας με μια μικρότερη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εμείς θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο».
Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος στον αγωνιστικό χώρο: «Πρέπει να δώσουμε το 110% του εαυτού μας για να πάρουμε το παιχνίδι».
Που θα κριθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε και δίνουμε πάντα και κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο». 
Αν ο Ατρόμητος είναι σε φόρμα: «Εννοείται και οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε ότι δίνουμε κάτι καλύτερο». 
The post Νάτσος: Το ματς με τον Ολυμπιακό εμείς θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο appeared first on FWS Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس