Ο δικηγόρος του Μαρινάκη ζήτησε άρση του περιοριστικού όρου

Sharing is caring!Την άρση του περιοριστικού όρου που υποχρεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει «παρών» στο αστυνομικό μήνα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα ζήτησε ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος, με αίτημά του στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
«Έφυγε χθες για Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι πρώτος δημοτικός σύμβουλος, έχει 4 παιδιά εκ των οποίων τα 3 ανήλικα. Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα, ζητώ να διαφοροποιηθεί ο όρος μόνο για τον μήνα Μάρτιο. Αντί για πρώτο πενθήμερο, να γίνει το πρώτο 15ημερο», ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη.
Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει έως το τέλος της σημερινής συνεδρίασης για τη «Δίκη των 28» για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα ή όχι.
Στο μεταξύ, αυτή την ώρα καταθέτει ως μάρτυρας ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέχεια της κατάθεσής του από την προηγούμενη συνεδρίαση. Παρόντες από τους κατηγορούμενους είναι οι: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος και Σπάθας.Πηγή

قالب وردپرس