«Ο Ολυμπιακός δουλεύει την επιστροφή Μανωλά»!

Sharing is caring!

Η φημολογία υπάρχει εδώ και καιρό, ενώ ένα είναι το δεδομένο: κάποια στιγμή στο μέλλον ο Κώστας Μανωλάς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας!
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ένα απλησίαστο, για τα ελληνικά δεδομένα, ετήσιο συμβόλαιο στη Νάπολι (κοντά στα 4.000.000 ευρώ ανά σεζόν), με την οποία η συνεργασία του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.
Η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com αναφέρει την Παρασκευή (11/6) πως ο Ολυμπιακός δουλεύει εδώ και ημέρες την περίπτωση του 30χρονου στόπερ και επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή! Ο Μανωλάς έχει δηλώσει πως όταν επιστρέψει από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του θα το κάνει μόνο για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν γίνει, ήδη, οι πρώτες επαφές από τις εμπλεκόμενες πλευρές και χρειάζεται ακόμα χρόνος προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να προχωρήσει αυτή η τεράστια μεταγραφή κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.
Είναι μία υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από όλους, για αυτό και πρέπει να κρατήσουμε δύο παραμέτρους: τον εξαιρετικά υψηλό βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης περίπτωσης και την έντονη επιθυμία του Μανωλά να γυρίσει στην Ελλάδα, μόνο για τον Ολυμπιακό!
The post «Ο Ολυμπιακός δουλεύει την επιστροφή Μανωλά»! appeared first on FWS Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس