Ο Φορτούνης, το «είμαι πάλι εδώ», το «ευχαριστώ» και οι άνθρωποι-κλειδιά (pic)

Sharing is caring!Εξι μήνες παρά… 5 ημέρες μετά την είσοδό του στο χειρουργείο και την αποκατάσταση της ζημιάς στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος, ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στη δράση. Επέστρεψε δυνατός. Υγιής. Και κυρίως διψασμένος για να δείξει και πάλι ότι παραμένει ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος.
Ο Φορτούνης αγωνίστηκε σχεδόν 40 λεπτά (αν και το αρχικό πλάνο ήταν για 20-30 λεπτά) κόντρα στην Καλαμάτα και παρότι δεν πήρε πολλές προσπάθειες, άρχισε να προσαρμόζεται. Η ψυχολογία του ανέβηκε, ο κόσμος πανηγύρισε έξαλλα την επιστροφή του και πλέον είναι όλα θέμα χρόνου. Με τον ίδιο, πάντως, να μην κρύβει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά της… νέας ποδοσφαιρικής ζωής του.
Μία ημέρα μετά, ο «Φόρτου» δεν παρέλειψε να στείλει το πρώτο του μήνυμα για την επιστροφή του. Για τη «δύσκολη περίοδο» που πέρασε, τη στήριξη του Ολυμπιακού και της οικογένειά τους. Αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να επανέλθει στη δράση. Υγιής. Και έτοιμος να παίξει πάλι το ποδόσφαιρο που ξέρει.
Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, λοιπόν, ο Φορτούνης ανέφερε τα εξής: «Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και την δική μου για τη συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στον στόχο μου όλο αυτό το διάστημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μουρίκη, τον Ζαχαρία Πασχαλίδη και το ιατρικό team, μαζί με τον Δημήτρη Σκορδή που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γυρίσω»!
Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πάρα πολύ να δώσει χρόνο στον Φορτούνη στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς θέλει να του δώσει ρυθμό. Ώστε να τον βοηθήσει να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στο σύνολο και να βρει πάλι τον καλό του εαυτό. Αυτόν, που μπορεί να αλλάξει επίπεδο όλο τον Ολυμπιακό.

View this post on Instagram

Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και τη δική μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα.Επίσης θέλω να ευχαρίστησω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γύρισω!
A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou7) on Jan 16, 2020 at 3:00am PSTΠηγή

قالب وردپرس