ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: Από τον πανικό τους είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων

Sharing is caring!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το αίτημα για αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην Ξάνθη κάνοντας λόγο για «πανικό με στόχο να βρεθούν στην πρώτη θέση με αγώνα περισσότερο», ενώ υπενθύμισε πως προβαίνει σε όλα τα ένδικα μέσα κατά της… συκοφαντίας.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.
Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και στο οποίο θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.
Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων.
Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ», ανέφεραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
The post ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: Από τον πανικό τους είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس