Πόλο: Επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις 3 και 4 Μαρτίου

Sharing is caring!

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/2), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στην Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 και 4 Μαρτίου, ενώ καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί!
Υπενθυμίζεται πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε… αυτουποβιβαστεί από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία του πόλο Ανδρών!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
«Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.
Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.
Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαίου, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαϊου.
Δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.
Το πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών, επαναρχίζει στις 4 Μαρτίου, επίσης με την 6η αγωνιστική και η κανονική του περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαίου.
Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.
Στις Ειδικές Προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες ημέρες, θα αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα».
The post Πόλο: Επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις 3 και 4 Μαρτίου appeared first on FWS Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس