«Συγκεντρωμένοι με ποιότητα στον Βόλο»

Sharing is caring!Την πίστη για πρόκριση που είχε η ομάδα στο Αϊντχόφεν αλλά και το ματς με τον Βόλο σχολίασε μεταξύ άλλων, στη NOVA ο Βασίλης Σουρλής. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού τόνισε αναλυτικότερα:
«Ήταν μία μεγάλη πρόκριση. Το θέλαμε από την αρχή, το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να περάσουμε. Στο ματς στο Αϊντχόφεν θεωρώ ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε πίστη. Πιστεύαμε, ο ένας στον άλλο. Και το γκολ του Χασάν ήταν μία δικαίωση.
Τώρα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Πρώτο εκείνο με τον Βόλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε ποιότητα, δεν θα έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα.
Ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα. Και ότι αν μπούμε μέσα στο γήπεδο, όπως πρέπει να μπούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Δεν θεωρώ δύσκολο το να παίζουμε εκτός έδρας. Ειδικά τώρα με τον κορονοϊό, που τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο. Είναι σαν να παίζουμε στο γήπεδό μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».Πηγή

قالب وردپرس