Τσάμπα οι πανηγυρισμοί του ΠΑΟΚ για τα υπομνήματα…

Sharing is caring!

Η μαραθώνια ακροαματική διαδικασία της συνεκδίκασης των προσφυγών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ εναντίον της ΕΠΟ στο CAS ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η πλευρά του Ολυμπιακού πρότεινε στο δικαστήριο να κατατεθούν νέα, συνοπτικά υπομνήματα από κάθε πλευρά, τα οποία θα περιγράφουν εν συντομία τα σημαντικότερα σημεία της υπόθεσης.
Ο λόγος για τον οποίο το έκαναν αυτό οι Ερυθρόλευκοι ήταν για να διευκολυνθεί η έδρα, με δεδομένο πως η δικογραφία είναι χαοτική. Θα θυμάστε ίσως πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δικαιολόγησαν την καθυστερημένη υποβολή της προσφυγής τους στο CAS λέγοντας πως έπρεπε να μεταφραστούν περισσότερες από χίλιες σελίδες δικογραφίας.
Το δικαστήριο θεώρησε πως δεν θα προέκυπτε κάποια σοβαρή διευκόλυνση από μια τέτοια ιστορία, απορρίπτοντας το ερυθρόλευκο αίτημα. Στην πραγματικότητα, οι δικαστές του CAS έχουν ήδη προλάβει να ενημερωθούν επαρκώς για την υπόθεση, αφού τα στοιχεία της δικογραφίας βρίσκονται στα χέρια τους από τον Μάιο. Επομένως, η έκδοση της απόφασης θα προχωρήσει βάσει των υπομνημάτων και των καταθέσεων που έχουν ήδη τεθεί υπόψη του δικαστηρίου και λογικά μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχει γνωστοποιηθεί η ετυμηγορία του CAS.
Με απλά λόγια, τσάμπα οι πανηγυρισμοί της πλευράς ΠΑΟΚ, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες ψάχνει τρόπους για να εμφανίσει «νίκες», έστω και για τα πιο ανούσια πράγματα. Ή ακόμα και τις βαριές ήττες, όπως τη συνεκδίκαση των προσφυγών, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς έδιναν μάχες προκειμένου να μην παρασταθεί ο Ολυμπιακός στο CAS…
The post Τσάμπα οι πανηγυρισμοί του ΠΑΟΚ για τα υπομνήματα… appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس