«Όλοι μαζί πήραμε την πρόκριση»

Sharing is caring!Γκολάρα για το 1-0 του Θρύλου επί της Μπασάκ και μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Ρούμπεν Σεμέντο ο οποίος είναι «βράχος» πίσω και σκοράρει πιο συχνά και από… σέντερ φορ με τα ερυθρόλευκα. Ο Πορτογάλος σαφώς ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου τόνισε στην κάμερα της NOVA:
«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου άλλα για όλη την ομαδα παίξαμε όλοι καλά και πήραμε την πρόκριση. Νομίζω πως κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μαζί κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια συγχαρητήρια στα παιδιά».
Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν θέλω να πάρω την ευθύνη της πρόκρισης αλλά, είμαι χαρούμενος που σκόραρα μέσα στο σπίτι μας και πρέπει πάντα να είναι έτσι».
Για τον Σα: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζει εξαιρετικά είναι παγκόσμιας κλάσης, θέλει να κερδίζει και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».
Για τις στημένες φάσεις: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Έτσι κάνουμε και εμείς, έχουμε καλούς εκτελεστές και εκμεταλλευόμαστε όσο μπορούμε τις στημένες φάσεις».Πηγή

قالب وردپرس